Om de twee maanden zal een nieuwe expositie ingericht worden. Naast plek voor schilderijen of foto's is er ook ruimte (een vitrine en enkele sokkels) voor ander beeldend werk. 

Interesse om te exposeren? Ga eens kijken in Het Oude Theehuys en neem contact op met de expositiecommissie: Exposities Het Oude Theehuys
Klik hier voor de expositievoorwaarden.
Meer informatie over de achtergrond van Het Oude Theehuys: klik hier.


Het Oude Theehuys is een half uur lopen vanaf station Castricum.
Vanaf het station gaat bus 164 2x per uur richting Egmond-Heiloo. Na vijf minuten uitstappen bij halte Heereweg en dan is het nog geen tien minuten lopen.

Route per auto naar Het Oude Theehuys, Oude Parklaan 8 (GGZ Dijk en Duin), 1901 ZZ Castricum (Bakkum) [N.B. De locatie is hetzelfde gebleven, maar het adtres is begin 2013 veranderd - met de TOMTOM is dit adres misschien nog niet te vinden!] 

Komend vanuit de richting Uitgeest over de Provinciale Weg richting Castricum: Vlak voor Limmen linksaf richting Castricum. Bij de eerste rotonde niet linksaf naar Castricum, maar rechtdoor (= Zeeweg, ri. Castricum aan Zee). Bij de tweede rotonde niet linksaf richting Castricum, maar rechtdoor (ri. Castricum aan Zee). Na ± 300 meter linksaf  het terrein van GGZ Dijk en Duin op. Na ± 200 meter is links Het Oude Theehuys (zie de A op het kaartje hieronder). 

N.B. Het is niet (meer) mogelijk om het 'Duinenboschterrein' per auto binnendoor via Castricum-Bakkum te bereiken. Met de fiets gaat dat wel (vanuit Castricum via Vinkebaan-Duinpad-Duinenboschweg of vanaf het station via Kramersweg - Duinenboschweg). 


                             
Oude Parklaan 8 1901 ZZ Castricum (Bakkum; op het terrein van GGZ Dijk en Duin)

woensdag-zondag 11.00-17.00

In Het Oude Theehuys zijn diverse taartjes (o.a. appeltaart), broodjes en allerlei drankjes verkrijgbaar: koffie, thee (ook verse muntthee), frisdrank, speciale vruchtendrankjes, wijn, speciaal bier.